lapatolok_trans_logo2.png

Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem
küzdesz, veszítettél!

Lapátolók buli

Az évértékeléshez, évzárás is dukál!

Így, hát össze is gyűltünk hát, immáron a jubielumi 2. alkalommal a Picasso Point nevezetű vendéglátó egységben, hogy szabályozatlan keretek között megünnepeljük és elbúcsúztassuk a 2011-es szezont. MIndenki ott volt, aki számít, aki nem volt ott arra meg később számítunk :-)

Hol is kezdődött az év

Egy kicsit korábbról kell kezdenünk a visszaemlékezést, ugyanis ez az év tavaly kezdődött el, azt hiszem valahol Szegeden. Nagyjából ott fogant meg a fejünkben, hogy valami többre vágyunk, valami nagyobbat akarunk csinálni, mint eddig. Ehhez mondjuk elég jó alapot adott, hogy a tavalyi szegedi vb/ob versenyen kb. 20 centivel

maradtunk le a bronzéremről, így lettünk a 24 szabadidős csapatból 4. helyezettek.

Az egész már tavaly kezdődött bennünk, amikor H/István megmutatta az első német videókat a uszodai sárkányhajós versenyekről. A videókat elnézve, úgy láttuk, hogy hatalmas erők feszülnek egymásnak, az állóvízben való evezéskor.

 

Előző hétvégén a Lágymányosi-öbölben rendezték meg az idei Sárkányhajó Roadshow záró fordulóját, amely az amatőr kategóriában magyar bajnokság is volt. Az eseményen, amelyen olimpiai és világbajnokok is részt vettek, hatalmas csatákat láthattak az érdeklődők.

Szemerkélő eső fogadta a verseny résztvevőit, de ez nem befolyásolta a versenyzők lelkesedését.
A délelőtt folyamán rendezték meg a 10-es hajók versenyét, ahol a Férfi csapatunk professzionális versenyzéssel az előkelő 2. helyet szerezte meg a Römi Sárkányhajó Klub mögött.

Majdnem száz ingyenes budapesti programmal búcsúzott Magyarország az EU-elnökségtől.

 A Duna Party nevű rendezvénysorozaton főszerepet kaptak a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett programok. Szombaton délután több mint 30 sárkányhajós egység versenyzett a Batthyányi tér előtti Duna szakaszon.

Facebook

Támogatóink

mtdsc.jpg

rubin.jpg

biotech.jpg

kajakhu.jpg

2kop.jpg

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com