lapatolok_trans_logo2.png

Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem
küzdesz, veszítettél!

Biztos vagyok benne, hogy néhány dolog ki fog most maradni, de annyi minden emlékezetes esemény volt ebben az évben, de a legfontosabbakra azonban igyekszem kitérni. Ha részletesebb emlékekhez, rákereshetsz az események összefoglalóinál.

Annyi minden történt ebben az évben, hogy még nem sikerült feldolgozni, így az éves összegzés előtt ünnepeltünk még egy nagyot, hogy teljes legyen a kör.

Sajnálattal kell előre vetítenem, hogy a karácsonyi buli összefoglalója rövid lesz, pontatlan és össze-vissza. Az elfogyasztott égetett és erjesztett szeszes italok mellékhatásainak köszönhetően, ahogy az időben megyünk előre, egyre homályosabbak és kuszábbak az emlékeim :-) Szóval csak röviden...

Egy szép arannyal zártuk az évet az idei téli szezon első medencés, de az év utolsó versenyén. Csapatunk egy férfi és egy mix összeállítással is indult a százhalombattai versenyen. Mivel nagyjából sejtettük, hogy mi vár ránk...így a cél a tisztes helytállás volt, bár mivel az elmúlt pár hónapot sem pihenéssel töltöttük, így némileg bizakodva vágtunk neki a napnak.

A milánói VB mellett talán ez a verseny volt a második legizgalmasabb versenyünk idén. Nemcsak szimplán azért mert ez az OB volt, hanem azért is, mert tudtuk, hogy idén minden csapat nagyon sokat erősödött a mezőnyben és hogy mindenki feni a fogát a második helyre. Erre még egy lapáttal rátett a VB felkészülés is, így komolyan fel kell kötünk a gatyánkat, hogy hozzuk a tavalyi második helyünket.

Néhány szó az előzményekről: Júliusban a kecskeméti válogató versenyen megszereztük a jogot, hogy indulhassunk a milánói VB-n, a 185 fős magyar válogatott csapat tagjaiként. Azért, hogy még jobban összeérjen a csapat, edzőtáborban is voltunk, ahol az eddigi legkeményebb és legnagyobb (több mint 100 fő) létszámú edzéseken vettünk részt a VB-t megelőző héten.

 

Július 28-án Kecskeméten került megrendezésre a soron következő sárkányhajó roadshow állomása. Az esemény nem csak ezért volt érdekes számunkra, mert ezen a pályán (ami nagyon jó volt) még sosem eveztünk, hanem azért is, mert futamok között a 2012-es milánói sárkányhajó világbajnokság válogató versenyei is szerepeltek.

Facebook

Támogatóink

mtdsc.jpg

rubin.jpg

biotech.jpg

kajakhu.jpg

2kop.jpg

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com