lapatolok_trans_logo2.png

Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem
küzdesz, veszítettél!

Mivel honlapunk 2013-ban gyakorlatilag nem üzemelt (egy adatvesztési  hiba folytán), így kissé elmaradtunk az éves történések összefoglalásával. Röviden tömören azonban pótoljuk gyorsan, mert hát ez az év sem maradt említésre méltó események nélkül.

Kezdődhetne ez az összefoglaló a tavalyi alapján is, ...arany az aranyparton..., de akkor talán túl sablonos volna. Márpedig ez a nap nem volt sablonos, mivel elsők lettünk a mix 250 méteres futamban, így legyőztük a Römit

Az idő remek volt, sok csapat nevezett, rengeteg néző volt, úgyhogy minden adott volt egy jó versenyhez május 1-én a 2013-as sárkányhajós szezonnyitás alkalmából. Vártuk már ezt a napot, és nem csak azért, mert ezzel végre elindult a várva várt versenyszezon, hanem azért is hogy felmérhessük, hogy a többi csapat milyen felkészültséggel vág neki a szezonnak.

Az utolsó pillanatban, de végül is döntöttünk és összeállt a csapat, hogy az első kötélhúzós, de az utolsó medencés versenyünkön részt vegyünk és búcsút vegyünk a téli szezontól.

A hétvégén a 22. Boat Show-n került megrendezésre a II. Expo-Kupa Sárkányhajós ergométeres verseny a Kajak.hu Kft. és a Magyar Sárkányhajó Szövetség rendezésében, ahol 12 csapat közül az első helyet szereztük meg ismét és ezzel megvédtük a tavalyi címünket.

Február 9-én került megrendezésre a II. Kajak-ergométeres és Medencés Sárkányhajó kupa az Aquaworld-ben. Mivel a verseny rendszerint meghívásos, így talán itt gyűlnek össze a legerősebb 6-6 fős sárkányhajós csapatok, hogy egymással szemben ülve a hajóban próbálják meg a lehető legrövidebb idő alatt eltolni egymást.

Facebook

Támogatóink

mtdsc.jpg

rubin.jpg

biotech.jpg

kajakhu.jpg

2kop.jpg

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com