lapatolok_trans_logo2.png

Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem
küzdesz, veszítettél!

Mivel ez volt a csapat életében a második világbajnokság, így szerencsére már van mivel összevetni a tapasztaltakat és eredményeket is, ezért egy kis összehasonlítással kezdem. Annyi biztos, hogy az idei sárkányhajó világbajnokságon az égiek is velünk voltak, és ez minden szempontból elmondható erről az 5 napról.

Minden számban: MIX 200 m, 2000 m; válogatott FÉRFI csapatunk 200 m; válogatott NŐI csapatunk 200 m ARANY!!

Legnagyobb sajnálatukra, de ezt a fordulót most ki kell hagynunk.

Ezen a hétvégén pihen a csapat, mert jövő héten már edzőtábor, ami kötelező a VB tagoknak. Azt követően szűk másfél hetünk van még a forma csiszolására és Irány POZNAN....

http://kajakkenusport.hu/versenyek/versenynaptar/magyar-sarkanyhajo-bajnoksag-vi-fordulo/?download_document=199

 

Hosszú nap várt ránk Szegeden, de felkészültünk (csakis a legjobbakra!). 6 versenyszám, 9 futam és 3 jó csapat (50 kiváló sportoló). Ezek tudatában indultunk neki a napnak. Az eddigiektől eltérően, most kihagytuk a magyar bajnokság futamait, így csak a világbajnokság válogatószámaiban indítottuk erőinket és ahogy a cikk címéből is következik, helyesnek bizonyult az a döntés.

Puha, homokos part és a Sugo, patakká apadt vízfolyása várt ránk Baján, ahol a magyar sárkányhajó bajnokság harmadik parádéja került megrendezésre.
 

A győri vizezős, pályaelhagyós verseny után kissé furcsán álltunk ott az eligazításon, ahol ugyan sok dolog nem hangzott el, de annyi igen, hogy a nagy szél miatt (versenyeztünk már nagyobban is) a pályákat jelölő bójákat nem tudták kirakni a szervezők, így kérik minden csapattól, hogy próbálja meg tartani az irányt…

Facebook

Támogatóink

mtdsc.jpg

rubin.jpg

biotech.jpg

kajakhu.jpg

2kop.jpg

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com