lapatolok_trans_logo2.png

Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem
küzdesz, veszítettél!

A tél hosszú volt és komor, de mi toltuk így is végig. Számtalan kilométert hagytunk magunk mögött a hideg estéken és sok-sok tonna nehéz súly emeltünk és izzadtunk az ergométereken.

Készülünk az 2012.05.01-ei 4000 méteres versenyre. Kedden remek szelünk volt és a nagy hullámok is sokat segítettek a felkészülésben! :D

Az új év néhány változást is hozott a csapat életében. Többek között elbúcsúztunk Hargittai István edzőnktől, aki az elmúlt másfél évben kemény munkájával és nagy szívével nagyban hozzájárult a 2011-es sikereinkhez. Ezt ezúton is köszönjük ismét és további sok sikert kívánunk neki. ("Nyúlj meg, mint a hintaló!!" :-) )

Az élet és a csapat is megy tovább, így január elejétől új edzőnkkel, az olimpiai és világbajnok Horváth Csabával (Indián) készülünk a 2012-es évadra.

Csütörtöki edzést tornateremben tartottuk. 20 fős részvétellel. 1 óra folyamatos medicinlabdás gyakorlatokat végeztünk Emi vezényletével. Az edzés végén fél óra játék volt. Videók a bővebben után. Jövő hét csütörtöki edzést is itt tartjuk.

Eljött az új év, komolyabbra fordulnak a dolgok, így hát belecsaptunk mi is. Na nem a lecsóba, hanem a vízbe. Jobban mondva a tanmedencés edzésekbe. 

Facebook

Támogatóink

mtdsc.jpg

rubin.jpg

biotech.jpg

kajakhu.jpg

2kop.jpg

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com