lapatolok_trans_logo2.png

Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem
küzdesz, veszítettél!

Magyar Telekom Dolgozói Sport Klub

 A klub fő tevékenysége: sporttevékenység 

A sport club küldetése, célja:

 • a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása,
 • a Magyar Telekom NyRt. és leányvállalatainak dolgozói és hozzátartozói, a Magyar Telekom Nyrt. korábbi munkavállalói, nyugdíjasai részére sportolási és testedzési lehetőségek biztosítása,
 • hazai és nemzetközi sportkapcsolatok létesítése és fenntartása.

A sport club feladata:

 • az egyesületi célok megvalósítása érdekében sportáganként szakosztályok létrehozása és működtetése,
 • a sportágak működési feltételeinek biztosítása
 • az egyesületi tevékenység fejlesztési célkitűzéseinek meghatározása és gondoskodás a megvalósításukról,
 • hazai és nemzetközi sportesemények, mérkőzések, versenyek megrendezése,
 • a sport klubban folyó testnevelési és sporttevékenység eredményes megvalósítása és fejlesztése érdekében társadalmi aktívahálózat kialakítása és szervezése,
 • a tervszerű működéshez szükséges személyi és tárgyi feltételek megteremtése és biztosítása,
 • utánpótlás nevelés.

www.mtdsc.hu

 

Rubin Zrt.

A Rubin Zrt. célja: magas színvonalú, kiváló minőségű, költséghatékony ügyviteli szoftverek és célhardverek előállítása ügyfeleink részére, és ezzel stabil piaci jelenlét biztosítása társaságunk számára.

Cégünk többéves tapasztalttal bír mind a szoftverfejlesztés, mind a hardvergyártás terén, ennél fogva teljes körű informatikai megoldást képes kínálni partnerei számára a legkülönbözőbb és teljesen egyedi kívánságok esetében is. A Rubin Informatikai Zrt. filozófiájában és alkalmazott módszertanában fontos szerepet tölt be a folyamat szemléletű megközelítés. A feladat megfogalmazásától az átadott végtermék folyamatos üzemeltetéséig professzionális megoldást nyújtunk partnereinknek.

Fő profilunk partnereink megrendeléseire infrastruktúra management, távfelügyeleti rendszerek, egyedi szoftverek, és egyéb real-time, prepaid alkalmazások készítése, valamint ezek supportálása, akár 24 órás rendelkezésre állással. 

www.rubin.hu

 

Biotech USA Pólus Center

A BioTech USA brand már lassan 20 évre tekint vissza, azóta vagyunk az egészséges életmód elkötelezettjei.

- Magyarország talán legközkedveltebb táplálék-kiegészítő márkája, közel 10 éve.
- A BioTech USA rendelkezik a legszéleskörűbb és legnagyobb termékvonallal.
- Az elmúlt években az európai piac legdinamikusabban fejlődő márkájává vált.
- A világ 44 országában közkedvelt márka.
- Ár-érték arányban a legjobb.
- Magas szintű szaktanácsadással várunk mindenkit boltjainkban.
- Legfinomabb ízek.
- A hazai olimpikonok és profi sportolók táplálkozásának alappillére, és reményeink szerint a hobbiszinten sportolók is mind többen felismerik, hogy termékeinkkel gyorsabban és hatékonyabban érhetik el kitűzött céljaikat.

BioTech USA Sport Élet Egészség Központ - Your Body Your Life

Célunk, hogy minél több információval lássuk el az érdeklődőket termékeinkkel kapcsolatban, és hogy kényelmesebbé tegyük a vásárlást. Webáruházunknak köszönhetően megismerhetik támogatott versenyzőinket, akik nagyszerű eredményeket érnek el, ezzel is példát mutatva a fiatalságnak. Motivációs képekkel, videókkal szeretnénk a sport, az egészséges táplálkozás felé vezetni az embereket, így mutatva utat egy fittebb, energikusabb életvitel felé.

www.protein-vitamin.hu

 

Kajak.hu

Cégünk 2003 tavaszán alakult, elsősorban a világ egyik legelismertebb kajak- és kenugyártó cégének, a NELO Mar Kayaks hajóinak forgalmazására. Büszkeségünkre ezen a területen rövid idő alatt sikerült Magyarország vezető társaságává felküzdeni magunkat.

A piac igényeihez alkalmazkodva idővel bővítettük termékpalettánkat, így már nem csak verseny- és túrahajókat, valamint ezek kiegészítőit árusítottuk, hanem kínálatunkban megjelentek a napszemüvegek, sport GPS-ek, táplálékkiegészítők, izotoniás italok, sportruházat és egyéb minőségi termékek is.

2007 nyarán elérkezett az idő a továbblépésre, így innentől Kajak.hu Kft. néven folytatjuk tevékenységünket. A változás során nem csak termék- és szolgáltatási körünk bővült, de szervezeti felépítésünk és működésünk is fejlődött. Ennek köszönhetően jelenleg minőségi termékekeinket olyan professzionális tudással rendelkező munkatársak kezelik, akik önmaguk is valaha felhasználók voltak.

Reméljük, hogy arra a kérdésre „És Neked mi jut eszedbe a vízről” a Te válaszod is a „Kajak.hu” lesz!

Célunk, hogy egy, akár a kajak-kenu sporttal éppen ismerkedő "amatőr", vagy akár egy olimpiai bajnok versenyző is megtaláljon minden számára fontos eszközt üzletünkben és webáruházunkban.

Ezért kínálatunkban szerepel minden fontos alap és kiegészítő felszerelés, ami a sportolás során hasznos lehet. Így árusítunk ruházatot, lapátot, izotóniás italt, sport GPS-t valamint minőségi napszemüveget is.

Számunkra fontos, hogy a versenyzők igényeit a lehető legrövidebb idő alatt ki tudjuk elégíteni, mert ezek értékes másodperceket jelenthetnek számukra!

www.kajak.hu

 

2Kop Kft.

 

"...Jómagam 1999 óta tevékenykedem az építőiparban, ami már nagyon sok kihívás elé állított úgy a megrendelők egyedi igényei, mint a piac alakulása miatt, de büszkén mondhatom, hogy ez idáig legnagyobb részt sikeres projekteket tudhatok a hátam mögött.

 
Sokan azért nem mernek házépítésbe fogni, mert félnek az ezzel járó bonyolult döntési folyamatoktól, nem bíznak az építési vállalkozó tisztességes munkavégzésében, ugyanakkor a generálkivitelezés összetett logisztikáját civil életük mellett nem tudják vállalni. A 2KOP Kft. elvégzi a háztervezést, leveszi válláról az alvállalkozókkal történő egyeztetéseket és az Éberhardt Ház építőanyag kínálatával, mint hátérrel, komplex kivitelező, fővállalkozó csapataként kiváló minőségű munkát nyújt Önnek. Magasépítési, útépítés, távközlés építési, illetve erősáramú hálózat tervezési, szerelési piacon tevékenykedünk..."

/Kopanecz Gábor, ügyvezető/

www.2kop.hu

 

fitness2000.png

22 éve működő Fitness központ 3600m2-en.

A város központjától könnyen megközelítők vagyunk.
Boráros tér – Soroksári út - Pesterzsébet
Térkép »

Hatalmas, egyedülálló gépparkkal, 200 különböző edzőgéppel, eszközzel, 53 aerob jellegű géppel, 280db kézi súlyzóval rendelkezünk. Mindezekhez az edzőtermünkbe látogató új vendégeink részére bérletvásárlás esetén kezdő edzői segítséget biztosítunk. Lelkesebb sportolóknak személyi edző irányítására is van lehetőség.

Működésünk óta számos országos, Európa bajnok és 39 világbajnok került ki a Fitness2000-ből. Testépítés, fitness, erőemelő és fekvenyomó sportágban.

Edzőtermünk számos szolgáltatással rendelkezik, ebből néhányat emelnénk az alábbiakban:

 • kondícionálás
 • állóképesség felkészítés
 • testépítés
 • fitness
 • aerobic
 • erőemelés
 • küzdőspotrok
 • ingyenes parkolási lehetőség
 • légkondícionálás
 • a teljes objektum kamerával megfigyelt terület

www.fitness2000.hu

Facebook

Támogatóink

mtdsc.jpg

rubin.jpg

biotech.jpg

kajakhu.jpg

2kop.jpg

 

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com