A www.lapatolok.hu címen elérhető weboldal használatával a felhasználó a felhasználási feltételeket tudomásul veszi, azok betartását vállalja.

A weboldalon megjelentetett tartalmak a weboldal üzemeltetőjének, vagy a megjelölt védjegyek és források tulajdonosainak tulajdonát képezik, felhasználásuk csak ezen tulajdonjogok figyelembe vételével lehetséges. A weboldalon nyilvánosan közzétett anyagok - kivéve, ha valamely anyagban ettől eltérő tartalmú nyilatkozat, illetve jelzés található -, a forrás megjelölésével átvehetők, illetve a szokásoknak megfelelően hivatkozhatók. A nyilvánosan elérhető anyagokra más weboldalakról hivatkozások mutathatnak. Az ilyen tartalmak más oldalon történő részbeni, vagy egészben történő idézése, többszörözése kizárólag a www.lapatolok.hu weboldal üzemeltetőjének engedélyével történhet. A csak regisztrációt követően elérhető tartalmak átvétele, utánközlése, másolása nem engedélyezett.

A más oldalon engedéllyel történő közzététel esetében a forrást jelezni kell. Az oldal anyagainak más oldalon történő megjelentetése nem történhet olyan módon, hogy a hivatkozott anyag részben, vagy egészben a hivatkozó oldal részének tűnjék. Nem megengedett a weboldalon található tartalmak az eredeti jelentéstartalmat torzító idézése, átvétele.

Az üzemeltető a Kapcsolat menüponton keresztül érhető el. 

Jelen felhasználási feltételek előzetes értesítés nélkül változhatnak. Az oldalon található tartalmak felhasználására mindenkor az aktuálisan érvényes szabályok vonatkoznak.