Csapatépítés

5 ok, ami miatt a LapáTolókat válaszd a csapatod építéséhez

1
Évtizedes tapasztalatunk van csapatépítésben: céges, vállalati és egyéb szervezeti rendezvények, sportnapok, csapatépítő programok, családi napok, ügyféltalálkozók és képzések állnak már mögöttünk.
2
Profizmus hatja át a csapatépítő programot: teljes felszerelés, felkészült legénység, 100% figyelem jár a minket választók számára.
3
Rugalmassággal kezeljük a programot: nyitottak vagyunk egyedi elképzeléseitekre, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő kihívásokat annak érdekében, hogy mindannyian átélhessétek a sárkányhajózás izgalmát.
4
Mi is csapat vagyunk – 2009 óta együtt lapátolunk!
5
Hosszútávú lehetőség: nem kell véget érnie az evezős élménynek egy csapatépítő programmal! Ha megtetszett ez a sport, csatlakozhattok hozzánk: heti edzések, verenyfelkészülés és fesztiválozás vár rátok!

Mire számíts, ha a LapáTolókkal építesz csapatot?

Eszközök, amiket kaptok: Hajót teljes felszereléssel, evezőlapátot és mentőmellényt mi biztosítunk mindenkinek.

Ki vár titeket a helyszínen? Profi kormányos(ok) és tapasztalt csapattagjaink.

Érkezés után: Kormányosainktól minden szükséges instrukciót megkaptok a szárazföldön és a vízen egyaránt. Egy könnyed bemelegítés után a szárazföldön együtt tanuljuk meg a helyes evezési technikát, ezután a vízen teszünk próbát a közös evezésre. 

A vízen: Miután minden és mindenki a helyén, nincs több kérdés, kezdetét veheti a hajók közti verseny is, ahol kihozhatjátok magatokból a maximumot.

Mi mindent megteszünk, hogy jól érezzétek magatokat és nem hétköznapi élményekkel térjetek haza a nap végén!

Egyéni igényekre is nyitottak vagyunk! Keressetek bátran egyedi elképzelésekkel (pl.: bográcsozás, közös szendvicsezés, evezés utáni társasjátékozás vagy más programok), mi örömmel járulunk hozzá a tartalmas csapatépítő céges rendezvényhez!