Közösségi események

Az edzéseken, versenyeken és közös programokon túl közösségi eseményeken is találkozhattok velünk. 

Az edzéseken és versenyeken túl közösségi eseményeken és más erőpróbákon is találkozhattok velünk!

Örömmel mutatjuk meg a sárkányhajózás iránti szeretetünket lazább keretek között is. Mindig megragadjuk a lehetőséget, amikor népszerűsíthetjük a sportolást, valamint felhívhatjuk a figyelmet az ember és a természet összhangjára, vagy olykor csupán jól érezhetjük magunkat evezés közben – másokat is bátorítva a csatlakozásra. 

Így lettünk a Soroksári Duna Fesztivál egyik közreműködői is, gondoskodtunk a laza hangulatról az ötpróbás Budapest-átevezésen, és többször is szeltük a habokat a Balaton-átevezésen Zamárdi és Tihany között.

Az embert próbáló kihívásoktól sem riadunk meg. Évről évre vannak tagjaink, akik teljesítik az Ördögi kört a Szentendrei-sziget megkerülésével, 66 km-es távot tudva maguk mögött. Ha ez nem volna elég, a Budapest-Baja közötti 168 km sárkányhajóval történő leevezését is bevállalták már az igazán bátor LapáTolók.

Hazai vizeken túlra is evezünk olykor! Az olaszországi Velence városa körül évről évre meghirdetik a Vogalongát, ezt a 32 km-es tengeri evezést mi sem hagyhatjuk ki!

Vizes kalandjainkról rendszeresen beszámolunk egyesületünk facebook-oldalán és érdemes a weboldal hírfolyamát is figyelni!

 

Az események helyét és időpontját itt az oldalon, hírlevélben és Facebook oldalunkon is közzé tesszük.

 

Közelgő események

Balaton-átevezés

A Hervis Balaton-átevezés 2023 esemény ajánlott hajóbérlési partnerei a LapáTolók! Ha 2023. július 15-én te és csapatod sárkányhajóval szeretnétek átevezni a Balatont Zamárdi-Tihany-Zamárdi (8 km) távon, bérelj tőlünk a hajót, lapátot, mentőmellényt profi kormányossal! A felszerelést a helyszínre szállítjuk, így Neked csak a csapatot és a lelkesedést kell biztosítani! Vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekért!